Svet-Stranek.cz
HYDROGRAFIKA

Hydrografika Praha 4 WTPart:FOLIE-HYDROGRAFIKA PRAHA 4:wtpart.stranky1.cz

Hydrografika Praha 4 WTPart

Hydrografické studio v Praze.Děláme hydrografiku na auto-moto doplňky, snowboardy, lyže, kryty zásuvek, telefonů atd...Neváhejte nás kontaktovat.
Vítejte na stránkách  WTP art PRAHA


Pokud jste třeba příznivci tuningu, chcete zpestřit vzhled vašeho vozu nebo motorky, nebo si prostě některé věci chcete udělat jen hezké, jsme tu pro Vás s metodou WTP (water transfer printing), která má čím dál větší oblibu v oblasti tuningu, ale i ve sportovních odvětvích, domácnostech a podobně. To hlavně díky kvalitě, s jakou se tato metoda aplikuje. Nebo alespoň my :).

Provádíme hydrografiku již pár let a jsme jedni z prvních, kdo se tímto začal v ČR zabývat. Máme již spoustu spokojených zákazníků a budeme rádi, když vás bude ještě víc :).

Teď si pojďme o té hydrografice něco málo přečíst, ať víme, do čeho jdeme...

WTP a jeho možné využití:


Hydrografika: = Water Transfer Printing - WTP

Vodotisk je také známý jako Camo namáčení, vodní grafika, aqua grafika, liquit print, dipping, vodní zobrazování, nebo vodní tisk. Vytvoří se trvalý povrch, který je odolnější než barva nebo obtisk.
Water Transfer Printing, Wasser Transfer Druck, neboli vodotisk, se dříve nanášel hlavně na díly, u kterých byly kladeny vysoké nároky na odolnost, námahu, otěr atd. Dnes se tato technologie používá téměř v každém odvětví. Dá se říci, že téměř bez omezení. Velkou výhodou je bezproblémové využití u trojrozměrných objektů 3D ( hrany, rohy, výběžky, mřížky, trubky, členitý povrch atd…), což je nemožné u jiné technologie . Každý povrch předmětu je nakonec uzavřen několika vrstvami laku s UV složkou proti stárnutí na světle a výbornou odolností vůči mechanickému poškození.


Kde všude je hydrografiku možné použít?

Autotuning, motocykly, motokáry...

Použitím hydrografické fólie lze dosáhnout dokonalé imitace skutečných dekorů ať už se jedná o karbon, hliník, dřevo či jiný dekor. Tato technika je vhodná, jak v interiérových, tak i exteriérových částech automobilu-  vnitřní obložení, okenní kliky, věnec volantu, hlavice řadící páky, přístrojová deska, přední maska, spoilery, plastový držák SPZ, litá kola a poklice, ventilace, kryty v motorovém prostoru atd.
Dále se hojně používá pro dekorování různých částí motocyklů, kde se jedná zejména o plastové části, helmy, nádrže, blatníky, víka, kufry nádrže aj. Fantazii se meze nekladou. Záleží jen na Vás.

Jízdní kola

Hydrografickou fólii lze aplikovat například i na rám kola a jeho další části. Lze i dekory pro nejmenší.

Alu kola

WTP lze aplikovat i na alu kola. Kola můžou být nová, použitá nebo i odřená. Odřená kola se musí opravit a připravit stejným způsobem jako pod lak, nicméně výsledek je opravdu ohromující. Ze starých kol lze udělat kola absolutně "nová" s velmi zajímavým vzorem.

Elektronika, různé domácí spotřebiče

Další atraktivní odvětví je elektro a předměty v domácnosti, jako například zásuvky,mobilní telefony, kávovary, monitory, myši, klávesnice, kryty vysavačů, notebooky, vypínače, pojistkové skříně, svítidla, ale i třeba záchodové prkénko. Fólii je možné aplikovat třeba i na kryty notebooků, telefonů a různých domacích spotřebičů, kterým dodá tato technologie jedinečný vzhled.

Airsoft

Vhodné i k potažení airsoftových zbraní, maskování helem a dalšího příslušenství v tomto oblíbeném sportu. Stačí si jen vybrat ten vzor, který buď potřebujete, nebo ten, který udělá z Vašeho náčiní skutečný originál mezi ostatními.


 



Nejčastější dotazy:



Je povrch odolný?

Ano, díky přelakování každého dílu kvalitními laky se povrch stává odolným.



Na jaké předměty lze použít technologii WTP?

Každý předmět, který lze lakovat, ale je nutno brát v úvahu, že každý předmět je ponořen do vodní lázně.



Záruka a trvanlivost?



Záruka se vztahuje jen na díly, které jsou kompletně upraveny pouze naší firmou. Vzhledem k tomu, že předmět je přelakován, trvanlivost povrchu je téměř neomezená.





Můžeme změnit barvu vzoru?



Ano, výběrem jiné podkladové barvy lze u některých fólií dosáhnout změny barvy vzoru.



V jakém stavu lze předměty zaslat?



Všechny díly by měly být demontovány, jelikož nemůžeme být zodpovědní za demontáž a zpětnou montáž dílů.
návštěvníků stránky
celkem10
tento týden1
dnes1
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie. OK